autó dekor

 

 

 

 

autó dekor

 

Perforált (lyukacsos) fólia, üvegfelületek,ablakok, akár autóablak, kirakatok dekorálásához ajánlunk. Előnye, hogy a nyomat az üvegfelület külső oldaláról látható, meggátolja, hogy belássanak, belülről kifelé azonban nem akadályozza a kilátást.

Egyre gyakrabban alkalmazzák jó hőszigetelő képessége miatt is.

Nyáron gátolja az erős napsugarak beáramlását, télen tartja a belső meleget!( azért csodákra nem képes )

140 mikron vastag perforált ablakfólia hengerelt PVC-ből, szilikonpapír hordozón. A belátást korlátozza, a kilátást engedi. 41%-ban perforált, 1,6mm átmérőjű lyukakkal, fekete hátoldallal!

Ragasztó: víztiszta, solvent alapú, visszaszedhető, nyomásérzékeny

Költséghatékony „One Way Vision” fólia, amely ideális az üvegfelületek egyirányú kilátását és a belátást korlátozó dekoráció kivitelezésére! Kültéri eljárással nyomtatva ( EcoSolvent az anyag és a nyomtatás élettartama maximum 3 évig is terjed!

NEM LAMINÁLHATÓ!

MACtac perforált ablakfólia lágy PVC-ből, fekete hátoldallal. A fólia 45%-ban perforált, a lyukak 1,6 mm átmérőjűek. Alkalmazását sík üvegfelületeken, pl. ablakokon, kirakatokon ajánljuk.

Egy kicsit drágább, azonban tökéletes minőségű, könnyen aplikálható professzionális fólia, amely kültéri eljárással nyomtatva ( EcoSolvent) az anyag és a nyomtatás élettartama akár 2-3 évig is terjedhet!